Hello Archie duurzame baby en kids webshop

LOKEREN - Tim De Witte (40) en Birgit Van Driessche (33) zijn de fiere ouders van Achilles (2,5) en Jacques (10 maanden). Omdat de zoektocht naar duurzame kledij en speelgoed voor hun kids niet eenvoudig was, bouwden ze een eigen webshop: helloarchie.com.

Bron: Nieuwsblad.be 25-06-2021

“Natuurlijke en authentieke producten voor baby’s en kinderen tot zes jaar bestaan wel, maar het vergt heel wat tijd om alles wat je nodig hebt bij elkaar te vinden”, vertelt het Lokerse koppel. En dus maakten ze van de coronalockdown gebruik om zelf een eigen webstore te bouwen met kwalitatieve, duurzame en trendy merken, met pure producten voor baby’s en kinderen van nul tot zes jaar. “Door Corona is het belang van duurzaamheid en de drang naar lokaal sterk toegenomen en heeft de Belgische consument eveneens de weg naar e-commerce definitief gevonden. Beide elementen kunnen elkaar versterken”, vertelt Tim. "Vanuit onze eigen ervaring als ouders van twee kindjes, ondervonden we tijdens de voorbereiding op hun komst de intensieve zoektocht naar natuurlijke en authentieke producten. Dit was de aanleiding om zelf aan de slag te gaan en hebben we ‘Helloarchie.com’ gemaakt. Hierin groeperen we authentieke merken en producten.” Zo ondersteunen ze naast Belgische merken zoals Jeanne Le Studio (handgemaakte playmats) en Yaarn (handgemaakte swaddles en dergelijke) ook andere unieke internationale merken zoals Abel Wooden Toys (Nederlands merk met houten blokken open ended speelgoed), LeoLeo (Deens design met duurzaamheid als basisprincipe door de volledige keten), UPE (sweaters van 100 procent gerecycleerd materiaal), Gray Label en MarMar (babykledij van organisch katoen),...

Het koppel werkt vanuit een centraal magazijn in Lokeren. “Maar we hebben daar ook een cosy consumer corner ingericht waar ouders of toekomstige ouders die hun geboortelijst willen samenstellen ook ter plaatse op afspraak het assortiment kunnen bekijken”, besluiten Tim en Birgit.

Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Gelukkig is dat heel makkelijk.
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Jouw mailadres is waarschijnlijk al gekend bij ons
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top