EEN CADEAU KOPEN VAN EEN LIJST

Klik hier om een cadeau te kopen van een giftlist.

Je komt terecht op het giftlist- en geboortelijstplatform. Bovenaan in de zoekbalk vul je de voor -of achternaam van het kindje in.

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
Contacteer ons via sayhello@helloarchie.com of +32 468/26.27.22.

een giftlist - cadeaulijst aanmaken

Klik op onze website www.helloarchie-giftlist.com op “maak & beheer jouw geboortelijst of giftlist”.
Er verschijnt een pop-up waar je kan inloggen of registreren. Nadien kan je meteen door onze volledige webstore browsen en alle gewenste items aan jouw giftlist - cadeaulijst toevoegen. Als je een item toevoegt via de “add to list” button en je bent niet ingelogd of geregistreerd, zal deze pop-up automatisch verschijnen zodat je kan registreren of inloggen.

Is jouw giftlist compleet? Laat het ons weten door op “verzend naar winkel” te klikken! Op het ogenblik dat je van ons een bevestigingsmail ontvangt is jouw giftlist geactiveerd en garanderen wij 100% stock garantie.
Dit wil zeggen dat de items die je hebt toegevoegd aan jouw online giftlist te allen tijde voor jou gereserveerd blijven! Op het moment van “jouw” feest, zijn de door jou gekozen cadeaus dus zeker voorradig.

Van zodra de lijst door ons geconfirmeerd werd en actief is kan je zelf geen wijzigingen meer aanbrengen. Uiteraard kan je nadien zeker nog artikelen toevoegen door contact met ons op te nemen. Alle uitgekozen items die op jouw lijst staan worden voor jou gereserveerd en zijn dus zeker op voorraad. Enkel kledij en voor jou speciaal bestelde artikelen zijn verplicht af te nemen.

100% stockgarantie

5% giftcard bij afsluit

eenvoudig online je eigen lijst aanmaken

gratis verzending

VOORDELEN VAN EEN GIFTLIST BIJ HELLO ARCHIE

1) 100% stockgarantie na activatie van de giftlist. Alle gekozen items worden voor jou gereserveerd en zijn dus 100% beschikbaar op jouw feestje!

2) Bij afsluit van je lijst ontvang je een giftcard ter waarde van 5% van het totaal gekochte bedrag op je lijst (bij minimum aankoop van €300,- en minstens 10 verschillende producten).

3) Maak eenvoudig online jouw eigen lijst aan

4) Gratis verzending van de cadeautjes Alle cadeaus worden gegroepeerd en 1x verzonden één week voor het feest (zodat je ze ruim op tijd hebt) en 1x verzonden bij het afsluiten van de lijst (dit moment kan uiteraard hetzelfde zijn).

GIFTLIST - CADEAULIJST VOORWAARDEN:

• De minimum aankoopwaarde voor een giftlist bedraagt € 300
• Jouw giftlist is 2 maanden vóór tot 1 maand na het feest actief
• Je ontvangt een giftcard ter waarde van 5% van de totale aankoopwaarde (> €300) bij het afsluiten van jouw lijst

Persoonlijk gesprek? We’d love to meet you!

We helpen je graag verder!

Dit geweldig moment van feest trachten we samen met jullie zo bijzonder mogelijk maken.

Is jullie online giftlist bijna klaar? Geef je er de voorkeur aan om de volledige gistlist nog even samen te doorlopen? Met plezier ontvangen we jullie ter plaatse, in een rustige omgeving waar je alle tijd en ruimte hebt om keuzes te maken. Dit is het ideale moment om de door jullie gekozen producten in real live te zien, voelen en ruiken! :)

We’ve got you covered!

Duurzame, tijdloze en unieke items van top designer brands, only the best voor jullie kindje.
De mooiste cadeaus worden door jullie geselecteerd en met liefde ingepakt.
Maak een afspraak via sayhello@helloarchie.com, we kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Gelukkig is dat heel makkelijk.
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Jouw mailadres is waarschijnlijk al gekend bij ons
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top