Hieronder een oplijsting van de meest gestelde vragen die we van onze klanten krijgen mocht je nog vragen hebben kan je deze altijd aan ons bezorgen via mail sayhello@helloarchie.com

Je maakt jouw Hello Archie giftlist makkelijk en eenvoudig aan. Dit kan zowel op desktop als op je smartphone of tablet. Wanneer je je lijst hebt aangemaakt klik je onderaan op “verstuur naar winkel”. Hello Archie valideert en activeert zo snel mogelijk jouw lijst. Indien gewenst kan je jouw lijst steeds beveiligen met een wachtwoord. Je ontvangt een bevestigingsmail van zodra jouw giftlist door Hello Archie werd geactiveerd.

Wanneer je lijst is aangemaakt en geactiveerd door Hello Archie, worden alle artikelen automatisch gereserveerd voor jou. Zo ben je er zeker van dat alle door jou gekozen producten steeds beschikbaar zijn en ook daadwerkelijk zullen worden geleverd, je kan dus vertrouwen op 100% stock garantie.

Doorloop rustig alle categorieën op de website en klik bij de gewenste artikelen op “add to list”. Nadat je lijst werd geactiveerd, kan je tot één week voor het feest nog steeds producten toevoegen, door contact op te nemen met sayhello@helloarchie.com.


De minimum aankoopwaarde voor een giftlist bedraagt €300. Bij het afsluiten van je lijst ontvang je een giftcard ter waarde van 5% van de afgenomen waarde van de giftlist, op voorwaarde dat er minimum 10 verschillende artikelen van de lijst werden afgenomen en er minimum een aankoopwaarde van €300 werd gerealiseerd.


Jullie ontvangen een giftcard ter waarde van 5% van de aangekochte waarde van de giftlist indien die minimum €300 bedraagt, op het moment dat de lijst wordt afgesloten. Deze giftcard kan gebruikt worden bij alle online bestellingen, je hebt eveneens de mogelijkheid deze in verschillende keren op te gebruiken. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer de speciaal gereserveerde artikelen (kleding, speciaal voor jullie bestelde producten,…) werden aangekocht.


Voor de giftlist kan er bij het bestellen van elk geschenk steeds worden gekozen voor één van volgende leveringsopties:

  • • Ophalen van het cadeau bij Hello Archie, door de ouders
  • • Ophalen van het cadeau bij Hello Archie, door de schenker/koper
  • • Verzenden van het cadeau (via DPD), naar de schenker/koper of ander adres
  • • Gegroepeerd verzenden van de cadeaus (via DPD of eigen koerierdienst), naar de ouders Je kan dus kiezen om de cadeaus gratis thuis te laten leveren of om ze op te halen bij Hello Archie in Lokeren. Alle pakjes worden gegroepeerd en de verzending van de aangekochte cadeaus gebeurt op het gezamenlijk afgesproken tijdstip voor het feest of bij de afsluiting van de lijst. Je ontvangt bij elke zending een mail van ons. Zo weet je dat je de dag nadien een levering kan verwachten. De koper van een cadeau kan ook altijd kiezen om verzendkosten te betalen en het pakje naar een ander adres te laten sturen.
Indien je de aangekochte cadeaus van de giftlist bij ons wil ophalen ontvang je een mail wanneer ze klaar liggen. Je kan steeds zelf een afspraak maken om de cadeaus op te halen via mail sayhello@helloarchie.com of via telefoon op +32 468 26 27 22.

Alle (door jou gekozen) artikelen worden door Hello Archie gereserveerd op jouw lijst. Op die manier ben je er zeker van dat alle artikelen bij jouw feest zeker leverbaar zijn.

Ben je op zoek naar een item dat je niet meteen in onze webstore kon terugvinden? Laat het ons zeker weten, we bekijken samen de mogelijkheden! Speciaal op vraag bestelde artikelen en seizoensgebonden artikelen (kleding) hebben een verplichte afname bij het afsluiten van de lijst.

Hou er rekening mee dat de minimum aankoopwaarde voor een giftlist €300 bedraagt. Mocht dit bedrag niet bereikt zijn op het moment dat je de lijst wenst af te sluiten vragen we je om de resterende artikelen zelf af te nemen, om zo het minimum bedrag te respecteren.


Ten laatste één maand na jouw feest wordt de lijst afgesloten. Wens je jouw lijst vroeger af te sluiten? Laat het ons even weten via sayhello@helloarchie.com. Na het afsluiten van je lijst ontvang je 5% van het totale bedrag bij een minimum aan €300 aangekochte artikelen. Je ontvangt de giftcard via mail. Deze kan je indien gewenst in verschillende keren gebruiken.

Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Gelukkig is dat heel makkelijk.
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Jouw mailadres is waarschijnlijk al gekend bij ons
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top