van dromen naar vleugels uitslaan

Vandaag gaat onze raket de lucht in.

Wat lang geleden startte als een kriebel wordt nu realiteit. Een race als nooit tevoren, triple speed ahead.

De combinatie van nachtelijke analyses, dolgedraaide Excel sheets, een vat vol grote en kleine ideeën brengt ons tot waar we vandaag staan, hello Hello Archie! Het voelt als een derde kind, een nieuwe baby die evenveel (en op sommige dagen zelfs dubbel zoveel, hell yeah) slapeloze nachten met zich mee bracht. Maar ook tonnen en bakken energie, drive en passie. Het vuur brandt harder dan ooit, zowel onze grijze massa als elke vezel in ons lijf draaiden overuren de voorbije weken. Verbinding en verbondenheid, met onszelf, onze omgeving, de natuur.

Van dromen, naar vleugels dúrven uitslaan.

archi (v) - the fabric of life

Samen op een pure manier de wereld ontdekken, gezond opgroeien waarbij de ontwikkeling van kinderen maximaal gestimuleerd wordt.

Al lerend spelen op een creatieve manier, zowel binnen als buiten. Essentials for mini's van 0-6 jaar, zorgvuldig uitgekozen merken en producten die inspireren, om de keuzes van jonge en toekomstige ouders te ondersteunen. Op een positieve manier voor jezelf en je omgeving zorgen, want geluk geven is geluk krijgen.

Elk kind is uniek. Ons aanbod bestaat uit een verscheidenheid aan producten, met respect voor de impulsen en individualiteit van onze kinderen. We houden van hun kleine en grote dromen, elk kind mag op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen.

Embracing all layers of life, with you.

de essentie: puurheid

We houden van craftmanship en ambacht van generatie op generatie.

We kiezen bewust voor diversiteit. Kleinere lokale innoverende merken in combinatie met internationale brands, allen met respect voor welzijn, puur design en kwaliteit.

Puur. Alle merken en producten zijn zorgvuldig met liefde uitgekozen, waarbij het kwaliteitslabel en productieproces van heel kortbij wordt opgevolgd, met respect voor de mens en de omgeving. Gezonde, pure en veilige producten van de beste materialen, zonder schadelijke invloeden, die goed zijn voor ouders, hun kinderen en de natuur.

Every brand tells a story. Geen enkel merk komt hier per toeval. Onze partnerships zijn doordacht, we kiezen bewust voor authentieke merken met een duidelijke visie omtrent duurzaamheid, ecologie en gezondheid. Ingrediënten van hoge kwaliteit met een hart voor jullie en de planeet. Steeds op de lookout naar nieuw talent!

keep wondering

De beste geuren en kleuren kan je terugvinden in de natuur. We hechten bij Hello Archie veel belang aan de maximale ontplooiing van elk kind, waarbij de kracht van de natuur een grote rol kan spelen. We willen kinderen zowel binnen als buiten de vrijheid en creativiteit geven om te ontdekken, te groeien en te dromen.

Keep wondering. De dagelijkse verwondering van een kind is goud waard, hoe ze compleet door het dolle heen kunnen zijn van de eerste sneeuwvlokken of volledig opgaan in hun fascinatie voor een nieuwe geur of kleur.

Kinderen zijn enorm responsief - ze observeren, absorberen en evolueren. Ze absorberen ook letterlijk. We doen daarom continue research en kiezen bewust voor natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke elementen en een minimalistische garderobe van zachte stoffen in organische en recycled materialen, die ook zorg dragen voor de huid. Tijdloze producten die van generatie op generatie meegaan, minimalistisch en eenvoudig mooi, elementen die naadloos fitten in ons day-to-day life.

We feel you; als jonge of toekomstige ouders kan je geconfronteerd worden met een veelvoud aan informatie. Hoe weet je dat iets effectief gemaakt wordt uit organisch katoen? Wat zijn verzorgingsproducten zonder parabenen en schadelijke stoffen? Hoe kan je een jong kindje stimuleren? Wij geloven in een meer duurzame en natuurlijke aanpak, essentieel daarbij is dat ieder zijn eigen balans vindt. Ga enkel voor verandering die goed aanvoelt, hoe klein ook. Heb je specifieke vragen hieromtrent? Just give a ring!

let’s stick together

Zowel in onze partnerships als binnen onze eigen organisatie is duurzaamheid absoluut een fundamenteel onderdeel van ons Hello Archie DNA.

Uiteraard is sustainability improvement een voortdurend evoluerend proces, waar steeds ruimte is voor groei. Elke stap, groot of klein, draagt bij aan deze visie en heeft een impact op de mens, onze omgeving, de natuur en dus onze kinderen.

Plaats je een bestelling bij Hello Archie? We are just as curious as you are!

Alle boxes worden met trots gemaakt van recyled materials, elke doos is reusable. Bewaar hierin jouw favoriete speelgoed, je meest artistieke tekeningen of mooiste familie portretten.

Thank you to embrace cycling & recycling with us.

It is all about the pure potential of what will come, both good and bad, and how, ultimately, people need each other.
Even if that is just for someone to listen to all your plans.’


Oliver Jeffers

Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Gelukkig is dat heel makkelijk.
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Jouw mailadres is waarschijnlijk al gekend bij ons
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top