Hieronder een oplijsting van de meest gestelde vragen die we van onze klanten krijgen mocht je nog vragen hebben kan je deze altijd aan ons bezorgen via mail sayhello@helloarchie.com

Je maakt je geboortelijst heel makkelijk zelf online aan. Dit kan zowel op PC als op je smartphone of tablet. Wanneer je je lijst hebt aangemaakt klik je onderaan op verstuur naar winkel. Hello Archie valideert en activeert zo snel mogelijk jouw lijst. Indien gewenst kan je jouw lijst steeds beveiligen met een wachtwoord. Je ontvangt een bevestigingsmail van zodra jouw geboortelijst door Hello Archie werd geactiveerd.

Wanneer je lijst is aangemaakt en geactiveerd door Hello Archie, worden alle artikelen automatisch gereserveerd op je lijst. Zo ben je er zeker van dat alle door jou gekozen producten ook daadwerkelijk zullen worden geleverd bij bestelling en er geen artikelen zijn uitverkocht wanneer je bent bevallen.

Doorloop rustig alle categorieën op de website en klik bij de gewenste artikelen op “add to list”. Nadat je lijst werd geactiveerd, kan je nog steeds producten toevoegen, zelfs wanneer je al bevallen bent, door contact op te nemen met sayhello@helloarchie.com.


Het minimum bedrag voor het aanleggen van een geboortelijst bedraagt 600€. Bij het afsluiten van je lijst ontvang je aan cadeaubon ter waarde van 10% van de afgenomen waarde van de geboortelijst, op voorwaarde dat er minimum 10 verschillende artikelen van de lijst werden afgenomen en het minimum afname bedrag van 600€ werd gerealiseerd.


Je ontvangt een gift card ter waarde van 10% van je aangekochte waarde van de geboortelijst op het moment dat je lijst wordt afgesloten. Je kan deze bon gebruiken bij alle online bestellingen en deze kan in meerdere malen opgebruikt worden. Vanaf het moment dat je lijst is afgesloten kan je niet meer voor verzendmethode “geboortelijst-gratis naar de ouders verzenden” kiezen. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer de speciaal gereserveerde artikelen (kleding, speciaal bestelde producten,…) werden aangekocht.


Dit kan je makkelijk zelf doen door in te loggen in het portaal. Je beheert zelf jouw pagina en voegt gemakkelijk de gewenste foto’s en tekst toe. Wij plaatsen de pagina bij aanmaak alvast online, zodat je al voorbereidend werk kan doen en niet alles last minute hoeft aan te passen.


Bij bestellen van elk cadeautje kan er steeds worden gekozen voor één van volgende leveringsopties:

  • • Ophalen van het cadeautje bij Hello Archie, door de ouders
  • • Ophalen van het cadeautje bij Hello Archie, door de koper
  • • Verzenden van het cadeautje (via DPD), naar de koper of ander adres
  • • Gegroepeerd verzenden van de cadeautjes (via DPD of eigen koerierdienst), naar de ouders Je kan dus kiezen om de cadeaus gratis thuis te laten leveren of om ze op te halen bij Hello Archie in Lokeren. De verzending van de betaalde cadeaus gebeurt vanaf de geboorte van de baby. We verzamelen de pakjes en ze worden om de 2 weken verzonden. Je ontvangt bij elke zending een mail van ons. Zo weet je dat je de dag erna een levering kan verwachten. De koper van een cadeau kan ook altijd kiezen om verzendkosten te betalen en het pakje naar een ander adres te laten sturen.
Indien je je pakjes bij ons wil ophalen ontvang je een mail wanneer ze klaarliggen. Je kan ook altijd een afspraak maken om de cadeaus op te halen via mail sayhello@helloarchie.com of via telefoon op +32 468 26 27 22.


Wil je graag artikelen op voorhand in huis? Je kan ze dan zelf via je lijst aankopen en de artikelen laten leveren of komen ophalen. Op deze manier wordt het pakje meteen verzonden. Het gratis opsturen van de pakjes begint vanaf de geboorte van de baby.


Alle artikelen worden door Hello Archie gereserveerd. Op die manier ben je er zeker van dat alle artikelen bij de geboorte perfect leverbaar zijn! We zorgen er zeker voor dat alle door jou gekozen producten beschikbaar zijn. Wij bieden niet het volledige gamma van onze leveranciers aan in onze webshop. Heb je iets gezien dat we niet in het gamma hebben dan mag je ons altijd vragen of we dit kunnen bestellen. Speciaal op vraag bestelde artikelen en seizoensgebonden artikelen (kleding) hebben een verplichte afname bij het afsluiten van de lijst.

Indien de 600 euro afname bij het afsluiten van de lijst niet werd bereikt, vragen we om een aantal artikelen af te nemen om zo het minimum bedrag van een geboortelijst te respecteren.

Hou er rekening mee dat de pakjes gratis verzonden worden vanaf de geboorte van je baby.


Drie maanden na de geboorte van je baby wordt de lijst automatisch afgesloten. Wil je je lijst vroeger afsluiten? Stuur dan een mailtje naar sayhello@helloarchie.com. Na het afsluiten van je lijst ontvang je 10% van het totale bedrag bij een minimum aan €600 gekochte artikelen. Je ontvangt de cadeaubon via mail. Deze kan je in verschillende bestellingen opnemen. Wanneer je lijst werd afgesloten kunnen je pakjes niet meer gratis worden verzonden.


Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Gelukkig is dat heel makkelijk.
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Jouw mailadres is waarschijnlijk al gekend bij ons
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top